Al onze tools zijn ontwikkeld in samenwerking met kunstenaars, onderzoekers of coaches. We vertalen hun modellen naar praktische tools. Door deze samenwerking zullen we nooit stoppen met leren. Het proces van het ontwikkelen van nieuwe tools heeft daarom een open einde.

Patronen ontdekken

We zoeken naar patronen in de manier waarop gemeenschappen functioneren, organiseren, middelen delen, enz. We zetten deze patronen om in praktische hulpmiddelen voor verandering. Elke nieuwe tool die aan het geheugen van de School of Commons wordt toegevoegd, zal ons helpen de mogelijkheden uit te breiden om zo uw project veerkrachtiger te maken.


Heb je zelf een tool of methode?

Heb je een interessant model of theorie in gedachten? Kan je hulp gebruiken bij het vertalen van dat model naar een praktisch hulpmiddel? Neem contact op!

team@timelab.org


Voorbeelden

Het School of Commons bordspel zelf is een vertaling van een methodiek naar een praktisch hulpmiddel. Dit spel stelt de deelnemers in staat de openheid van het proces te begrijpen en begeleidt hen bij de ontwikkeling van hun eigen project.

Het Wheel of Consent is een bekend hulpmiddel in de wereld van coaching. Door er een kussen van te maken, kan er eenvoudig over worden gediscussieerd.