woensdag
13 dec

Business modelling : haalbaarheid en schaalbaarheid in transformatieve processen

event
14:00 - 17:00
Betalend

Op basis van het transformatief businessmodel ontwikkeld in Timelab leer je in deze workshop hoe je een project geconsolideerd en economisch evenwicht vindt dat open en flexibel genoeg is om mee te groeien met alle nieuwe inzichten die de community gaandeweg verzamelt.

Transformatie is niet bruusk, maar een proces dat tijd vraagt.

Traag, door zachte herhaling, consistent, bewust en als een spiraal van leren vormen we nieuwe routines. We laten de herhaling inwerken tot het spiergeheugen van de samenleving een nieuw patroon zet. Deze patronen bepalen hoe we met elkaar in relatie treden. Mensen, natuur, materiële en immateriële wereld, verleden en toekomst. 

De Timelab Academy* coaches ontwikkelde een reeks van workshops om deze zachte transformatie van binnenuit te faciliteren. Zo omschrijven we 7 domeinen van transformatie en de bijbehorende patronen. In totaal bieden we een reeks van 16 workshops aan voor transitiecoaches, facilitatoren, teamleiders en participatiemedewerkers. 

In deze workshops gaan we keer op keer dieper in op specifieke facetten van het transformatieproces.  Je leert alles over samenwerken op vrijwillige basis, groepsdynamiek, rolverdeling, afsprakenkaders, faciliteren van besluitname, concrete realisaties, communicatietechnieken, kennis delen, positionering en verdienmodellen.

Ze vormen samen een reeks maar kunnen ook apart gevolgd worden. Tijdens de workshop belichten we een specifieke case. Geen fictieve case dus, maar een concrete ervaring uit onze eigen werking. Wil je graag een traject van 16 workshops op maat van jouw project, dan komen we graag bij jou langs voor concrete afspraken. 

Volg je één of meerdere van onze workshops, dan treed je eveneens toe tot ons peer-netwerk van coaches en facilitatoren en kan je deelnemen aan peerlearnings waar je je ervaring kan delen of feedback kan vragen. 

Kortom : je leert hoe een sterke community kan bloeien en groeien aan de hand van een concrete case én je wordt deel van een groep van peers waar je blijvend kan leren van elkaars ervaring en feedback. 

Schrijf je in voor 1 workshop of ga voor de hele reeks van minimaal 8 en geniet van een korting van 20%.

Je hoeft geen lesmateriaal of laptop mee te brengen.

(*) Timelab Academy coacht overheden en organisaties om vorm te geven aan participatieve plekken of projecten. Van bruisende broedplaatsen, inspirerende stadslivings en vernieuwende bedrijfsmodellen tot initiatieven waarvoor we de naam nog moeten uitvinden: wij helpen je plannen in gang zetten én waarmaken.

event
14:00 - 17:00
Betalend