woensdag
19 apr

Stadsmakersfonds komt naar Gent en speelt Three is A crowd spel

Tijdens de roadshow Stadsmakersfonds komt naar je toelichten zij je, telkens in een inspirerend kader, het abc van Stadsmakersfonds toe in een algemene infosessie. Als kers op de taart krijgen jullie een rondleiding in het inspirerend kader waarin ze jullie ontvangen.

Op 19 april komt het Stadsmakersfonds naar Timelab. Om 14u organiseren we een workshop met debatstarter Three is a Crowd, waarmee je inzicht krijgt in verhoudingen publiek/privaat, profit/non profit, formeel/informeel in een gemeenschappelijk project. Boeiende methode die ingezet kan worden wanneer je ruimte wil delen met diverse actoren.

Om 17u staat aansluitend de infosessie over Stadsmakersfonds ingepland. Ervoor, tijdens en erna veel ruimte (ook letterlijk) voor informele momenten en een rondleiding in het gebouw, dat door Timelab en A2O Architecten op een zeer bijzondere manier werd aangepakt.

Wil je Timelab eens aan den lijve ondervinden? Wil je Stadsmakersfonds en onze projecten beter leren kennen? Schuif dan zeker aan. Investeer je in Stadsmakersfonds, dan bouw je mee aan duurzamere, warmere en meer dynamische steden en buurten.

 

Three is a Crowd werd ontwikkeld door Timelab en Kunstenpunt en maakt deel uit van de Timelab Academy.