vrijdag
28 jun

Speel TransfO en word een echte commoner

event
13:00 - 15:00
Betalend

Stel je voor, een verlaten pand in het hart van de stad, vol potentieel wachtend om ontdekt en getransformeerd te worden. Maar het lot van deze plek wordt gehinderd door een onverwachte archeologische vondst. Hier begint het verhaal van een groep vrienden die de uitdaging aangaan om dit vergeten gebouw nieuw leven in te blazen.

Ontmoet Nora, het mysterieuze en wijze personage dat jullie begeleidt op deze reis. Ontdek hoe zij jullie als groep inspireert met oude en nieuwe inzichten over de betekenis van commons. En nu komt de vraag aan jou: Welke rol wil jij spelen in dit boeiende avontuur? Word je de actieve burger, de nieuwsgierige wetenschapper, de creatieve kunstenaar of misschien de lokale handelaar?

Stel je voor dat je samen met gelijkgestemde individuen alle hoeken en gaten van het pand verkent, obstakels overwint en uiteindelijk toegang krijgt tot de publieke binnentuin. Voel de opwinding van het creëren van een nieuwe gemeenschapsruimte en het gevoel van voldoening wanneer je bijdraagt aan iets groters dan jezelf.

Ben je klaar om deel uit te maken van dit avontuur? Of je nu nieuw bent in de wereld van commons of een doorgewinterde commoner, er is een plek voor jou in dit spel. Schrijf in voor dit avontuur en ontdek hoe je jouw rol kunt vervullen, crisissen kunt overwinnen en je kennis over commons kunt vergroten. Waar wacht je nog op?

Sluit je aan bij de reis naar het onbekende en laat jezelf onderdompelen in de wereld van gemeenschapsvorming!

 

event
13:00 - 15:00
Betalend