maandag - woensdag
9 - 11 sep

Masterclass transformatieve participatie begeleiden

Tijdens deze 3-daagse training verdiep je jouw vaardigheden als coach, bemiddelaar, projectleider of consultant en til je jouw professionele activiteiten naar een hoger niveau. Onze masterclass staat garant voor een intense ervaring, boordevol nieuwe tools, facilitatietips en inspiratie recht uit de praktijk.

Wat te verwachten:

  • Intensieve Leerervaring: Ontdek nieuwe tools en technieken en leer hoe je ze effectief kunt toepassen in workshops voor transitie vanuit communitywerk.
  • Praktische Toepassing: Zet je nieuwe kennis direct in de praktijk tijdens workshops en reflectiesessies.
  • Inspirerende Talks: Laat je inspireren door experts die boeiende cases delen en inzichten bieden in transformatieve community-projecten.
  • Feedback van Ervaren Coaches: Sluit de masterclass af met een slotpresentatie over jouw praktijk en ontvang waardevolle feedback van ervaren coaches om je resultaten te verfijnen.

Programma:

  • Dag 1 & 2: Start om 10:00 uur en eindigt om 21:30 uur. Duik diep in workshops en reflectiesessies, en laat je inspireren door avondtalks met experts.
  • Dag 3: Sluit af om 17:00 uur met een slotpresentatie en een gezellige drink. Ervaren coaches bieden feedback op je resultaten, terwijl je jouw eigen project verder ontwikkelt.

Kleine Groepen, Grote Impact: We werken met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers, waardoor er voldoende ruimte is voor de ontwikkeling van jouw eigen project, terwijl je ook de kans krijgt om anderen te ondersteunen en van elkaar te leren.

Voor Wie? Deelnemers zijn ervaren professionals die streven naar groei en hun expertise naar een hoger niveau willen tillen.

Facilitators: Word begeleid door Evi Swinnen en Marieke Maertens, twee ervaren professionals die praktijkervaring en theoretische kennis combineren om jouw leerervaring te verrijken. Daarnaast verwelkomen we experts voor inspirerende avondtalks en als klankbord tijdens de slotpresentatie.

Kostprijs: De totale kostprijs bedraagt €800 excl. btw.

CateringCulinaire Verwennerij: Geniet van heerlijke lunches, diners en versnaperingen, verzorgd door onze topchef. €150 per persoon, exclusief btw.

Klaar voor de Transformatie? Schrijf je vandaag nog in voor deze unieke masterclass en geef een krachtige impuls aan zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling in het domein van transformatieve community's.